Veel gestelde vragen

Wat moet ik meenemen?

Yoga: gemakkelijk zittende kleding, handoekje, evt een eigen mat (kan ook gekocht worden bij ons), waterflesje

C.A. : gemakkelijk zittende kleding, waterfles, schone vlakke schoenen, bokshandschoenen, MMA handschoenen, scheenprotectie, bitje

Kan ik er douchen?

Nee, helaas is er geen mogelijkheid tot het douchen. Wel is er een toilet. 

Ik ben niet lenig, kan ik dan wel meedoen?

Ja hoor, geen probleem. Het gaat om de reis er naartoe. Leg de lat niet te hoog als je net begint, de lessen zijn voor iedereen haalbaar. 

Moet ik me inschrijven voor een les?

Ja, dat is wel wenselijk. Hierdoor kunnen we zelf goed voorbereiden maar ook goed een overzicht krijgen hoe vaak iemand is geweest. We hebben een speciale app hiervoor waarin alles te volgen is

Hoe gaan de betalingen?

Zodra de eerste proefles is geweest en er daadwerkelijk interesse is om te komen trainen in The Backyard, geven we een app-link waar ingeschreven kan worden. Daarin kan het abonnement gekozen worden en de eerste keer betaald worden. Vervolgens gaat de automatische incasso van start. 

Moet ik contracten tekenen, of zit ik ergens aan vast?

Nee, je hoeft niets te tekenen. En je zit ook niet voor een jaar vast. Wij zien daar geen meerwaarde in omdat je graag bij ons komt trainen of niet. We gaan ervan uit dat iedereen begrijpt dat hetgeen waar je voor komt niet in een paar maanden geleerd is, en dat daar tijd in gestoken moet worden voor het juiste resultaat.

Wat is de Wet van Dam?

Mocht het zijn dat je stopt bij The Backyard, dan zal er na het stopzetten van het abonnement nog één automatische nabetaling zijn. Deze wet is ingebouwd in de structuur van de App, zie het maar als een opzegtermijn. Alleen deze gaat dan in maandelijks ná de opzegging.