Combat Academy Education Programm

In de Combat Academy hebben we een opleiding om trainer/coach te kunnen worden in het ambacht van geweld, Education Programm P1 en P2. Maar omdat de opleiding zeer didactisch is kun je het op meerdere vlakken gebruiken. Uiteraard hoef je geen trainer/coach te worden en zou het ook als verdieping kunnen worden gedaan.

In het eerste jaar (P1) leer je de afstanden 1 t/m 3 van het Street Fight System. Hard werken om het goed in te trainen, en daarna de principes te begrijpen. Ondertussen leer je hoe je didactisch te werk kan gaan om evt. lessen te kunnen geven. Nogmaals, dat hoeft natuurlijk niet. Je leert door de didactiek ook erg naar jezelf te kijken en daarmee een enorme verbetering te maken. Een stukje anatomie en business mag hierin niet gemist worden.

In het tweede jaar (P2) leer je alles over Weapon Combat en het GroundCombat. En geloof me als ik zeg, je hebt een jaar nodig hiervoor. En haal je geen illusies, Je zult je na dit deel nog veel moeten ontwikkelen om het goed eigen te maken, maar het is een prachtige basis om de start te maken. 

De lessen zullen op een regelmatige basis zijn. De roosters worden gevormd bij de start van de Education Programm. Houd rekening met bijna 2 wekelijks, 4  uurtjes per sessie. En bij tijdnood schalen we er uren bij, redelijk intensief dus.

Moet je beide jaren doen? Nee, dat is je eigen keuze. Je mag ze ook los van elkaar doen. Met P1 heb je een goede basis om je verder te ontwikkelen. En als je alleen maar geinteresseerd bent in bijv. Weapon Combat, dan zou je die los van de rest ook kunnen volgen. Wat dan de prijs is kun je altijd vragen.

 

De opleidingen gaan pas van start bij een minimum van 6 personen.