Combat Academy

Welkom op de Combat Academy

Een plek waar je terecht kan voor jezelf weerbaar te maken, te leren vechten om jezelf te verdedigen in de tijd van nood. Voor jong en oud. 

Mijn naam is Ruud Metsemakers en als Combat Chief van de Combat Academy zal ik je alles leren wat ik weet. Alleen kun je natuurlijk niet mijn 30 jaar in een periode van een paar jaar stoppen, daar zal voortdurend aan gewerkt moeten worden zoals ik dat ook altijd doe.

Ik heb de afgelopen 30 jaar ervaring opgedaan in Pentjac Silat, Kempo, Krav Maga, Armed Combat & Tactics, Close Quarter Fighting System, Grappling en BJJ

Door de opgedane ervaring heb ik een Street Fight System gecreëerd, Bare- Knuckle based. Dat wil zeggen dat er anders word benaderd als de alom typerende hexagon trainingen in MMA. Dus minder op de ring of mat gebaseerd maar meer voor het leven daarnaast. Hoewel veel principes hetzelfde zijn.  

Het wapen vechten, Weapon Combat, kent vele elementen uit Silat en street boxing. Het is full contact based, dus veel sparren om beweeglijkheid, timing en precisie te versterken. Meer als 10 jaar lang ben ik al full contact aan het sparren, nationaal maar ook internationaal om mijn scherpte en kunde bij te houden. En dankzij de juiste leraren van ACT blijf ik continu werken aan deze kunde.

Kunde ja.. Het is namelijk een ambacht.. een ambacht van geweld.

Het mooiste gaat nog komen, Universele Principes. Deze zijn bedoeld om het inzicht te vergroten in alles wat je doet en je de vrijheid geven om een levend wapen te worden.

Kortom.. er is veel te doen, laten we de reis samen beginnen!

 

In het menu, onder het tabje Combat vindt je meer info.


Will you join the

Combat Squadron?